Frisør - Charlottenlund

FRISØR CHARLOTTENLUND

BESØG EDDIES CUT - BYENS HYGGELIGESTE SALON

 

I trygge hænder

Besøg din lokale frisør Charlottenlund og få en god oplevelse i behagelige rammer. Hos Eddies Cut lægger vi vægt på en hyggelig og rar stemning, så kan slappe af og blive forkælet af vores dygtige og smilende medarbejdere, imens dit hår bliver ordnet. Alle vores frisører er veluddannede og up to date med de nyeste klippemetoder og trends indenfor hårmode. Således er du altid i trygge hænder hos Eddies Cut, frisør Charlottenlund.

Velkommen

Læn dig tilbage i stolen og nyd behandlingen. Hos Eddies Cut, frisør Charlottenlund, er der altid god stemning og en rar atmosfære. Salonen er beliggende i lyse, venlige lokaler, og frisørerne er professionelle og servicemindede. Hos Eddies Cut, frisør Charlottenlund bydes du velkommen med gratis kaffe, te og chokolade. Vi gør vores yderste for at skabe den bedst mulige oplevelse for dig, hver gang du besøger os og står gerne til rådighed med vejledning og anbefalinger til hårprodukter, nye frisurer og styling derhjemme.

Skånsomme produkter

Eddies Cut, frisør Charlottenlund – et sundt og naturligt resultat. Hos Eddies Cut anvender vi kun de bedste plejeprodukter til dit hår. Hårfarvning, permanent og lyse striber laves med milde og skånsomme produkter, der skaber et smukt og naturligt resultat. Vi tilbyder også vandondulation, farvning og plukning af øjenbryn og meget mere – alt sammen med de bedste og mest skånsomme produkter på markedet.

Hjemmeklip

Har du svært ved at finde tid til en klipning? Eddies Cut, frisør Charlottenlund tilbyder professionelle frisørbehandlinger i dit eget hjem. Bestil tid til en hjemmeklipning, så kommer vi hjem til dig og giver dig en komplet frisørbehandling – uden at du behøver at tænke på babysitter, transport og spildtid. Du kan også bestille en tid til din ven eller veninde, så I sammen kan få en sjov og hyggelig oplevelse. Tilbuddet gælder for alle kunder i Gentofte-området. Eddies Cut, frisør Charlottenlund – høj service og fleksible løsninger.

Klip på kontoret

Har du travlt på arbejdet? Er det umuligt at finde et hul i kalenderen, så du kan tage til frisøren? Bare rolig. Eddies Cut, frisør Charlottenlund, kommer gerne ud til din arbejdsplads og ordner dit hår – helt enkelt. Som en unik service tilbyder vi professionelle frisørbehandlinger på din arbejdsplads. Tilbuddet gælder for alle kunder i Gentofte-området. Ring for yderligere information eller for at bestille en tid.

Kontakt

Har du spørgsmål til Eddies Cut, frisør Charlottenlund, er du altid meget velkommen til at kontakte os, så vil vi gøre vores yderste for at imødekomme dine forespørgsler. Ring eller send en mail – eller besøg os i salonen på Bernstorffsvej. Eddies Cut, frisør Charlottenlund ligger centralt placeret for alle, der bor i Hellerup, Gentofte og Charlottenlund. Der er gode transportforbindelse og et hyggeligt byliv. Kontakt os allerede i dag for at bestille en tid. Vi glæder os til at høre fra dig og ser frem til at byde dig velkommen hos Eddies Cut, frisør Charlottenlund.

Eddies Cut

Din frisør Charlottenlund

 

 

Til toppen