Frisør - Gentofte

FRISØR GENTOFTE

EDDIES CUT BYDER VELKOMMEN

 

Vi tilbyder

Er du bosiddende i Gentofte-området, og leder du efter en dygtig frisør? Eddies Cut, frisør Gentofte byder indenfor i byens hyggeligste salon med en rar og uformel stemning, lyse, venlige lokaler og professionelle, smilende medarbejdere. Hos Eddies Cut, frisør Gentofte tilbydes du alle former for frisør-behandlinger. Vi anvender udelukkende milde, skånsomme plejeprodukter og de nyeste klippemetoder. Eddies Cut, frisør Gentofte – et smukt og velplejet resultat hver gang.

Nyt look

Trænger du til et nyt look? Hos Eddies Cut, frisør Gentofte rådgiver vi dig gerne, såfremt du har lyst til at prøve en helt ny frisure eller hårfarve. Vi har stor erfaring og giver gerne vores personlige mening og anbefalinger, så du har bedst mulig forudsætning for at vælge et resultat, du bliver glad for. Prøv for eksempel vores striber med stanniol, flotte permanent eller – til en særlig lejlighed – vores smukke og avancerede håropsætning, som passer perfekt til fødselsdagen, bryllupsdagen eller en anden stor begivenhed.

Hele familiens frisør

Eddies Cut, frisør Gentofte tilbyder klip til både herrer, damer og børn. Vi har et bredt udvalg af behandlinger, og vi har helt sikkert også den ideelle løsning til dig og din familie. Uanset alder, smag og behov finder vi i fællesskab frem til den perfekte frisørbehandling, så du kan tage herfra med netop det resultat, du drømmer om. Eddies Cut, frisør Gentofte – din lokale frisør for hele familien.

Hårmode

Velkommen indenfor hos Eddies Cut, frisør Gentofte, hvor du finder alt fra klassiske klipninger til nye, moderne hårfarver og spændende styling teknikker. Alle vores frisører er veluddannede og har en finger på pulsen, når det gælder de nyeste trends og tendenser indenfor hårmode. Savner du ny inspiration, så besøg Eddies Cut, frisør Gentofte – vi giver dit hår nyt liv.

Hjemmeklip eller på kontoret

Som en helt særlig service tilbyder Eddies Cut, frisør Gentofte hjemmeklip til alle kunder i Gentofte-området. Bestil tid til en frisør-behandling hjemme eller på kontoret – og spar tid og transportudgifter. Med Eddies Cut, frisør Gentofte, er det endnu nemmere og endnu mere komfortabelt at få ordnet håret. Vi medbringer professionelt udstyr og styler dig, præcis som på salonen. Eddies Cur, frisør Gentofte – den komfortable og fleksible løsning.

Kontakt

Har du spørgsmål til Eddies Cut, frisør Gentofte, er du altid meget velkommen til at ringe eller sende en mail, så vil vores dygtige medarbejdere stå til rådighed med information og gode råd. Du er naturligvis også velkommen til at besøge os i salonen på Bernstorffsvej til en uforpligtende snak om, hvad vi kan tilbyde. Kontakt os allerede i dag og bestil en tid – vi glæder os til at byde dig velkommen.

Eddies Cut

Din Frisør Gentofte

 

 

Til toppen