Frisøer i Charlottenlund

Besøg Eddies Cut og få ny hårinspiration

Altid en god oplevelse

Eddies Cut er din lokale frisør i Charlottenlund. Med gode priser, veluddannet personale og lyse, venlige lokaler bydes du indenfor til en behagelig og afslappende velværeoplevelse, hvor dine ønsker står i centrum. Når du går herfra igen, er det med et smukt og moderne resultat, som du kan have glæde af længe. Velkommen indenfor hos din lokale frisør i Charlottenlund – vi glæder os til at servicere dig.

Klip til både mænd, kvinder og børn

Leder du efter en frisør i Charlottenlund, som både tilbyder dame-, herre- og børneklip? Hos Eddies Cut finder du alle former for klip og hårpleje, hvad enten du ønsker farve, reflekser, permanent eller blot en studsning. Vi tilbyder endvidere retning og farvning af bryn, skægtrimning, lyse striber samt en superlækker S-factor kur, der efterlader dit hår skinnende, velplejet og smukt. Besøg din lokale frisør i Charlottenlund og få gode råd omkring frisure og hårpleje.

Individuel behandling

Hos Eddies Cut har vi stor erfaring, når det gælder professionelle frisørbehandlinger. Vores frisør i Charlottenlund har en lang række tilfredse stamkunder i alle aldersgrupper, som nyder den hyggelige stemning, seriøse behandling og det venlige, smilende personale. Hos Eddies Cut sætter vi en ære i at give alle vores kunder individuel behandling med afsæt i personlige ønsker og præferencer. Vi rådgiver dig gerne i forhold til valg af frisør og egnede plejeprodukter men altid med udgangspunkt i dine ønsker.

Ny frisure – fornyelse i hverdagen

Besøg din lokale frisør i Charlottenlund og få en helt ny frisure. Hos Eddies Cut er vi up to date med de nyeste trends og tendenser indenfor hårmode. Kig i vores mange spændende blade eller få en personlig snak med en af vores frisører for ny inspiration. Fornyelse i håret kan være en genvej til forøget glæde i hverdagen – og hos din lokale frisør i Charlottenlund, kan du trygt springe ud i noget nyt, velvidende at alle vores frisører er topprofessionelle, ærlige og grundige – din garanti for et tilfredsstillende resultat.

Spar tid

Spar tid og besvær med et hjemmebesøg af din lokale frisør i Charlottenlund. Hos Eddies Cut tilbyder vi professionel frisørbehandling i hjemmet eller på arbejdspladsen. Slip for transporttid og uvelkomne afbrydelser. Med et hjemmebesøg af din transportable frisør i Charlottenlund, er det nemt at få ordnet håret – hurtigt og fleksibelt. Vores frisør i Charlottenlund tilbyder hjemmeklip i hele Gentofte-området, det vil sige Hellerup, Charlottenlund og Gentofte. Kontakt os for yderligere information eller læs mere på vores hjemmeside.

Kontakt os på 39 62 18 51

Besøg din lokale frisør i Charlottenlund på Bernstorffsvej 67. Du er altid velkommen til at kigge forbi, se vores lokaler, få en uforpligtende snak og bestille tid til en behandling efter eget valg. Du kan naturligvis også ringe eller sende en mail, så vil vores dygtige og venlige medarbejdere besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have til Eddies Cut. På gensyn i din lokale frisør i Charlottenlund. Vi glæder os til at høre fra dig.

Eddies Cut

Din frisør i Charlottenlund

 

 

Til toppen