Frisøer i Gentofte

Eddies Cut - hyggelig stemning og professionel behandling

Smukt og velplejet resultat

Velkommen indenfor hos Eddies Cut – en moderne og stemningsfuld frisør i Gentofte, tæt på gode transportforbindelser og et hyggeligt byliv. Hos Eddies Cut tilbydes du alle former for klip og hårpleje til både mænd, kvinder og børn. Vi anvender udelukkende produkter af højeste kvalitet og moderne, skånsomme teknikker, der sikrer dig et smukt og velplejet resultat, som holder længe, og som er nemt at vedligeholde derhjemme.

Ny inspiration

Få ny inspiration til frisuren. Hos din lokale frisør i Gentofte er vi altid opdateret med de nyeste trends og tendenser indenfor hårmode, så du kan hente inspiration og nye idéer til dit eget hår. Vores dygtige og servicemindede medarbejdere rådgiver dig gerne i forhold til nye hårfarver, permanent og lignende. Få en helt ny stil og et friskt, nyt blik på dit selv – hos en moderne og innovativ frisør i Gentofte.

Noget for enhver smag

Eddies Cut er en alsidig og nyskabende frisør, som tilbyder dig masser af spændende frisørbehandlinger, der giver et smukt resultat og en følelse af velvære. Vi har et bredt udbud af behandlinger, der tager afsæt i dine personlige ønsker, hvad enten du er til det klassiske eller det moderne.

Ny frisure – fornyelse i hverdagen

Besøg din lokale frisør i Charlottenlund og få en helt ny frisure. Hos Eddies Cut er vi up to date med de nyeste trends og tendenser indenfor hårmode. Kig i vores mange spændende blade eller få en personlig snak med en af vores frisører for ny inspiration. Fornyelse i håret kan være en genvej til forøget glæde i hverdagen – og hos din lokale frisør i Charlottenlund, kan du trygt springe ud i noget nyt, velvidende at alle vores frisører er topprofessionelle, ærlige og grundige – din garanti for et tilfredsstillende resultat.

Dameklip

Til kvinderne har din lokale frisør i Gentofte alt indenfor pleje og styling i særklasse. Prøv for eksempel vores attraktive S-factor kur, der plejer håret i dybden og gør det skinnende, blødt og nemt at sætte. Du kan også få farvet bryn og vipper – en nem og billig genvej til et velplejet udseende. Lyse striber laves både med hætte og stanniol, afhængigt af dine præferencer. Hos din lokale frisør i Gentofte tager vi udgangspunkt i dine ønsker og sikrer dig en individuel behandling og et resultat, der lever op til dine forventninger.

Herreklip

Til mændene tilbyder vi professionel skægtrimning, buzz cut og en lang række flotte frisurer til alle aldersgrupper. Prøv også vores flotte reflekser specielt til herrer, der hurtigt og enkelt frisker en kedelig hårfarve eller frisure op. Hvad enten du er til det enkle, rå, moderne eller klassiske, får du altid det bedste resultat hos Eddies Cut. Bestil en tid og få personlig rådgivning til en ny og spændende frisure. Hos din lokale frisør i Gentofte er det kun fantasien, der sætter grænser. Kig forbi og lad dig inspirere. Sammen skaber vi det helt rigtige look til dig.

Kontakt os på 39 62 18 51

Kontakt din lokale frisør i Gentofte og hør meget mere om, hvad vi kan tilbyde dig. Ring eller send en mail, så vil vores dygtige frisører gøre deres yderste for at besvare dine spørgsmål og finde en tid, som passer ind i din kalender. Har du lyst til at blive klippet derhjemme eller på kontoret, klarer vi også den. Din lokale frisør tilbyder hjemmeklip til alle i Gentofte-området – enkelt, fleksibelt og billigt. Få mere information hos Eddies Cut. Vi glæder os til at høre fra dig og ser frem til at byde dig velkommen i vores hyggelige frisør i Gentofte.

Eddies Cut

Din frisør i Gentofte

 

 

Til toppen