Frisøer i Hellerup

Vi tilbyder

Bor eller arbejder du i Hellerup, så læg vejen forbi Eddies Cut, hvor du tilbydes alle former for klip, føn, farve og permanent. Vi har et bredt og spændende udbud af moderne og klassiske frisørbehandlinger til både mænd, kvinder og børn. Prøv for eksempel vores lækre S-factor kur, få trimmet skægget eller plukket og farvet øjenbryn. Hos Eddies Cut, frisør i Hellerup tilbyder vi også håropsætning, vandondulation, reflekser til herrer og meget mere.

Professionel behandling

Velkommen indenfor hos din lokale frisør i Hellerup, hvor du altid bliver mødt med høj faglighed og seriøs behandling. Alle frisører hos Eddies Cut er veluddannede, servicemindede og smilende. Vi har fingeren på pulsen, når det gælder nye trends indenfor hårmode, og vi rådgiver dig gerne, hvis du har lyst til at prøve en ny frisure eller hårfarve. Besøg din lokale frisør i Hellerup og hør meget mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Følelse af velvære

Eddies Cut er en hyggelig, alsidig og professionel frisør i Hellerup med attraktive priser og god tid til hver kunde. Vi er beliggende på Bernstorffsvej med gode transportforbindelser i lyse og venlige lokaler. Stemningen er behagelig og afslappet for at sikre dig en god velværeoplevelse. Læn dig tilbage i stolen og nyd en afstressende behandling hos den hyggeligste frisør i Hellerup. Vi glæder os til at byde dig velkommen og håber, at du bliver glad for resultatet.

Klip derhjemmebr

Har du entravl kalender, eller er du alene med små børn? Som en unik service tilbyder Eddies Cut dig professionel frisørbehandling i dit eget hjem. Vi kommer gerne hjem på din private adresse – præcis når det passer dig. Således kan du nemt og fleksibelt bestille selvforkælelse, uden at du behøver forlade hjemmet. Lad din lokale frisør i Hellerup komme forbi og shine dig op – enkelt, hurtigt og komfortabelt.

Klip på kontoret

Har du lange arbejdsdage på kontoret? Er der meget overarbejde? Har du svært ved at finde tid til at besøge din lokale frisør i Hellerup? Eddies Cut tilbyder nu også professionel frisørbehandling på din arbejdsplads. Kombinér frokostpause og frisørbehandling og spar både tid og transportudgifter. Din lokale frisør i Hellerup kommer gerne forbi og gør arbejdsdagen lidt sjovere. Få klaret frisuren og arbejdsopgaverne på en og samme tid – det er helt enkelt med Eddies Cut, din alsidige og transportable frisør i Hellerup.

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende Eddies Cut og dine muligheder for at få et smukt og velplejet hår hos din lokale frisør i Hellerup, så kontakt os allerede i dag og hør meget mere om, hvad vi kan tilbyde dig. Ring på telefon 39 62 18 51 eller send os en e-mail på adressen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Du er naturligvis også meget velkommen til at komme forbi salonen og hilse på os samt bestille en tid. Vi ser frem at høre fra dig og byde dig velkommen indenfor hos din lokale frisør i Hellerup. På snarligt gensyn.

Eddies Cut

Din frisør i Hellerup

 

 

Til toppen