Åbningstider
Mandag kl. 16.00 - 20.00 Torsdag kl. 10.00 - 17.00
Tirsdag kl. 10.00 - 17.00 Fredag kl. 10.00 - 17.00
Onsdag kl. 10.00 - 17.00 Lørdag kl. 09.00 - 14.00
Søndag - Lukket

Om Eddies Cut

eddiescut 19 03 20

OM EDDIES CUT

Læn dig tilbage i stolen og nyd behandlingen. Eddie er en af Hellerups bedste frisører og har drevet sin salon siden 2006. Eddie kommer oprindeligt fra Iran, men taler flydende dansk. Hos Eddies Cut er der altid god stemning og en rar atmosfære. Salonen er beliggende i lyse, venlige lokaler, og frisørerne er professionelle og servicemindede. Hos Eddies Cut bydes du velkommen med gratis kaffe, te og chokolade. Eddies Cut gør deres yderste for at skabe den bedst mulige oplevelse for dig, hver gang du besøger os og står gerne til rådighed med vejledning og anbefalinger til hårprodukter, nye frisurer og styling derhjemme.

FRISØR HELLERUP – FRISØR GENTOFTE – FRISØR CHARLOTTENLUND

EDDIES CUT - DIN LOKALE FRISØRSALON

Besøg Eddies Cut, frisør Hellerup og få en professionel behandling i behagelige omgivelser. Hos Eddies Cut bydes du velkommen med kaffe, te og chokolade samt en rar og uformel stemning. Alle frisører er professionelle, smilende og servicemindede, og de venlige, lyse lokaler sætter de perfekte rammer for en afstressende og behagelig oplevelse. Eddies Cut, frisør Hellerup tilbyder alle former for frisørbehandlinger til både damer, herrer og børn. Eddies Cut, frisør Hellerup – din lokale frisør, for hele familien.

Herreklip

Til herrerne kan Eddies Cut, frisør Hellerup tilbyde professionel klip, buzz cut og skægtrimning. Prøv også vores flotte reflekser specielt til mænd. De naturlige og moderne reflekser kan friske op på enhver frisure og hårfarve – helt enkelt. Vil du gøre ekstra meget ud af dig selv, tilbyder vi også skæg styling samt retning af øjenbryn. Eddies Cut, frisør Hellerup – din moderne frisørsalon til herrer.

Dameklip

Hos Eddies Cut, frisør Hellerup tilbyder vi dameklip i alle afskygninger. Hvad enten du har langt eller kort hår, krøller eller striber, får du en behandling, der passer perfekt til netop dit hår. Trænger du til at få frisket håret op, kan vi anbefale vores mange smukke og naturlige hårfarver, enten som striber eller gennemfarvning. Du kan også få plukket og farvet øjenbryn, eller hvad med at prøve vores superlækre S-factor kur, der efterlader håret silkeblødt og skinnende. Eddies Cut, frisør Hellerup – kun fantasien sætter grænser.

Børneklip

Børn i alle aldre er hjerteligt velkomne hos Eddies Cut, frisør Hellerup. Vi har attraktive priser på klip af alle børn under 10 år og gør vores yderste for at skabe en god, sjov og hyggelige stemning for de mindste. Er det første gang, jeres barn skal klippes, står vi gerne til rådighed med vejledning og gode råd. Og mon ikke også vi kan finde et stykke chokolade til vores lille, nye frisørkunde. Eddies Cut, frisør Hellerup – byens mest børnevenlige frisør.

Milde, skånsomme produkter

Hos Eddies Cut, frisør Hellerup anvender vi udelukkende milde og skånsomme plejeprodukter uden risici for eksem og allergi. Vi bruger de bedste produkter på markedet, som er internationalt anerkendt som effektive og skånsomme på samme tid. Læn dig trygt tilbage og nyd en grundig hårvask, velduftende S-factor kur eller plejende hårfarvning. Eddies Cut, frisør Hellerup – det bedste valg for dit hår.

Kontakt

Kontakt Eddies Cut, frisør Hellerup og hør meget mere om, hvad vi kan tilbyde. Har du svært ved at finde tid i kalenderen, tilbyder vi også hjemmeklip på kontoret eller din hjemadresse. Ring eller send en mail for yderligere information. Vi glæder os til at høre fra dig og ser frem til at byde dig velkommen i vores hyggelige salon på Bernstorffsvej.

Eddies Cut

Din Frisør Hellerup

Til toppen